Bag bloggen

Ja hvem er jeg .....

Jeg har hang til det kreative og har nok altid haft det, i større eller mindre grad.

Som barn var jeg nok et mærkeligt barn, som var glad for at brodere, lavede uroer i karton og meget andet. Jeg kan huske, at da jeg ikke var særlig gammel strikkede jeg også.

Jeg kan huske, at både min mor og min mormor altid har strikket. Det med at strikke og hækle er nok nærmest kommet ind med modermælken.

Der var dengang noget afslappet og roligt omkring det at sysle med garner, og det er nok det, der driver mig til at strikke og hækle i dag. Det rolige og afslappede omkring det.

Jeg har altid gang i mange ting på en gang, og har masser af ideer i mit hoved, som bare venter på at komme ud og blive til noget.

Jeg har i øjeblikket et samarbejde med Tine fra By TineT www.bytineT.dk hvor jeg har lavet nogle små huer og pandebånd til små babyer/børn.

Det er sjovt at se, at noget af det jeg har produceret blive brugt, og jeg er spændt på at se, hvad samarbejdet med Tine kan føre til.

Skulle du have lyst til at købe noget af det jeg laver, har spørgsmål eller andet, så kontakt mig endelig på susanneduerysgaard@gmail.com

Hilsen
Susanne.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar