mandag den 14. juli 2014

Kreativt selvskab

I lørdags var jeg til kreativt selvskab hos Carina. Carina har jeg "mødt" via Instragram og i et par måneder har vi skrevet breve til hinanden. Da Carina via IG inviterede til kreativt selvskab slog jeg til.
For at være helt ærlig, så jeg noget nervøs og spændt. Jeg viste at vi ville blive 8, men hvem de var og hvad de kunne viste jeg jo intet om. Men det var SÅ hyggeligt og de var alle sammen så søde og så kreative.

Carina bor i Næstved i det mest hyggelige hus jeg længe har set. Det er så gennemført gammeldags og så hyggeligt, selv på toilettet er der hyggeligt :-)
Huset osede af kreativitet, fx på køleskabet hang de søde magneter i perler og i stuen på bordet var den yndigste blomst som Carina selv havde hæklet.

Vi sad i haven som var så indbydende og det var rigtig dejligt at møde nogle som deler min interesse for det kreative. In real life har jeg ikke rigtig nogle som jeg kan dele min kreativitet med, så det møde nogle der har samme interesse var så skønt.

Billederne har jeg lånt fra Carina`s blog .
 
 
 
Tusinde tak til Carina  for at ligge hus/have til, og til Puk, Sine, Astrid og til Fie/IG: Fieiversen, Katrine/IG.

1 kommentar:

  1. Hvor er du sød :) det var så skønt at møde dig og jeg er glad for du hyggede dig. Jeg var selv rigtig nervøs inden i kom ;) Men det gik over og det bliver ikke sidste gang jeg kaster mig ud i noget lignende. :)

    SvarSlet